Kayseri'de Kovid-19 Denetimleri

Kayseri'de Kovid-19 Denetimleri

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'ndan Kovid-19 Denetimine Katıldı.

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile birlikte "Dinamik Denetim Modeli" faaliyetleri kapsamında denetlemede bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığının "Dinamik Denetim Modeli" faaliyetleri kapsamında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine yönelik denetim yapıldı.

Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile birlikte esnafı ziyaret eden Palancıoğlu, esnafa iş yerlerine gelen müşterilerin mutlaka maske takmaları ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Salgın bitene kadar tedbirlere uyulması gerekliliğini aktaran Palancıoğlu, "Bu süreçte tüm vatandaşlarımıza önemli sorumluluk düşüyor. Bu tür denetimler büyük önem arz ediyor. Bu salgın dönemini tedbirlere uyarak atlatabiliriz. Normalleşme adımlarının sürmesi ve sosyal hayatımızın aksamaması için hep birlikte temizlik, maske ve mesafe tedbirlerini elden bırakmayalım." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber