Parkta Keşif Yapan Polis 7 Kesici Alet Ve 1 Ruhsatsız Kurusıkı Tabanca Buldu

Parkta Keşif Yapan Polis 7 Kesici Alet Ve 1 Ruhsatsız Kurusıkı Tabanca Buldu

Eskişehir'de Çıkan Tartışmada Kesici Aletler ve Ruhsatsız Tabanca Bulundu, İşlem Başlatıldı.

Eskişehir'de iki grup arasında çıkan tartışma üzerine bölgeye sevk edilen polis ekiplerince alanda yapılan incelmelerde 7 kesici alet ve 1 ruhsatsız kurusıkı tabanca bulunurken, materyallerin sahiplerine yönelik işlem başlatıldı.

Tepebaşı İlçesinde bulunan bir parkta kalabalık grubun toplandığı anonsu üzerine bahse konu noktaya Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı Yaya Devriye Ekipleri sevk edildi. Kendi aralarında tartışan şahıslarla karşılaşan ekipler duruma müdahale etti. Şahıslar, birbirlerinden şikâyetçi olmadıklarını beyan ettiler. Park çevresindeki ağaçların yoğun olduğu bölgede keşif yapan ekipler; 1 kurusıkı silah ve 4 fişek ile 7 kesici alet buldu.

Bölgede yapılan incelmelerde bulunan toplamda 7 kesici alet ve 1 ruhsatsız kurusıkı tabanca polis ekiplerince muhafaza altına alındı. Bulunan materyallerin sahiplerine yönelik işlem başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Eskişehir Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber