Parktaki Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Parktaki Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir parkta çıkan kavgada bıçakla bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir parkta çıkan kavgada bıçakla bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Öğretmenler Mahallesi Mehmetçik Parkı'nda meydana gelen olayda, Serkan Aburşu (18) iddiaya göre daha önce husumetli olduğu P.M. (17) ile parkta karşılaştı. Tartışan gençlerden Serkan Aburşu göğüs ve bacak kısmından bıçaklandı. Çağrılan 112 Acil Servis ile hastaneye kaldırılan Serkan Aburşu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaydan sonra çalışma başlatan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için operasyon başlattı. Polis, P.M. adlı kişiyi suç aleti bıçak ile birlikte saklandığı evde yakaladı.

Daha önceden kasten yaralama olayından kaydı olduğu öğrenilen P.M. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber