Patrıot’unu da Al Git!

Patrıot’unu da Al Git!

Saadet Partisi GİK üyesi ve Karaman İl Başkanı Şaban Şahin gündeme dair yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Şahin açıklamasında son günlerde meydana gelen ABD ile vize krizine de değindi.

ABD’NİN İHANETLERİ

Bu son kriz ile ABD’nin bize dost ve müttefik olmayacağının bir kez daha kanıtlandığını belirten Şahin; “Altmış yıldan fazla ABD ile müttefikiz şarkısını söylüyoruz.  Ancak geçen bu altmış yılda ABD her fırsatta bizi sırtımızdan hançerlemiştir. Bakınız ABD, 1974 Kıbrıs Barış Harekâtından sonra ülkemize Ambargo koydu, 1992 yılında Muavenet Gemimizi ABD savaş gemileri vurdu ve 5 askerimiz şehit etti, 2003 yılında Süleymaniye’de 11 askerimizin başına çuval geçirerek derdest etti, 2016 yılında hain darbe girişimine destek verdi, şimdi de vize yasağı koydu. Bunlar ABD’nin bize ihanetlerinin sadece birkaçı. Peki neden vize yasağı koysu? Konsolosluk çalışanı gözaltına alındı diye. Bu gözaltı ile 15 Temmuz ihanetinde ki rolünün ortaya çıkacağından mı korkuyor ABD? Bu kadar debelenmesinin sebebi  nedir? Aynı zamanda Lozan ile çizilen Doğu ve Güney Doğu sınırlarımızı tanımayan tek ülke olan bundan dolayı o bölgeyi bizden koparıp, bölgede Siyonizm’in emrinde küçük devletler kurmak için çalışan, bölgede terör örgütleri kurup bu örgütlere silah dahil her türlü desteği veren de ABD’dir.” dedi.

İDLİB OPERASYONU ÖNEMLİDİR.

PYD’nin Suriye’de nüfuzunu arttırdığına dikkat çeken Başkan Şahin; “ABD, Ortadoğu’da bütünlük istemiyor. Arz-ı Mevut kapsamında Ortadoğu’nun; Siyonizm’in, İsrail’in kontrolüne girmesini istiyor bundan dolayı Lozan Antlaşmasını tanımamıştır. Bugün gelinen nokta da bir yandan Barzani’ye K. Irak’ta devlet kurması için gerekli altyapıyı el altından oluşturmaya devam ederken, öte yandan PYD’ye, iç savaşa sürüklediği Suriye’nin Türkiye sınırlarını tutma talimatı veriyor. PYD Suriye’de giderek nüfuzunu arttırmaktadır. Önlem alınmazsa önümüzde ki dönemde PYD lideri Salih Müslim’de bir referanduma kalkışabilir. İdlib operasyonu bu açıdan bu açıdan önemlidir. Ancak ne yazık ki bu Salih Müslim’i de biz Suriye Kürtlerinin temsilcisi sıfatıyla Ülkemizde ağırladık ve bu Salih Müslim geçtiğimiz dönemde Ülkemizi tehdit etme cüretini gösterdi. Görülüyor ki ABD’nin Ortadoğu’da iş tuttuğu herkes bir süre sonra Ülkemize karşı tehlike olmuştur, olacaktır. Bu bağlamda Ülkemizin, gerek Suriye’de, gerek Irak’ta ve gerekse Ortadoğu’nun herhangi bir bölgesinde atacağı adımları dikkatle seçmesi, istişare etmesi ve ona göre sonuç alınacak, oyun bozacak adımlar atması gerekir. Irak bir oldu bittiye getirilmemeli, Irak’ın bütünlüğü korunamıyorsa, Türkmen şehirleri kontrol altına alınmalıdır. Suriye için atılan askeri ve siyasi adımlar sonuç odaklı olmalı, ne Rusya’nın ne ABD’nin ne de diğer ülkelerin tuzağına düşülmemelidir. İdlib’te yapılan operasyon bu sonuç odaklı hamlelerin başlangıcı olmalıdır. İslam ülkeleri dışında Rusya’nın, ABD’nin veya başka bir ülkenin bölgede yeri yoktur, bunlar kanla beslenen topluluklardır en kısa zamanda bölge dışına çıkarılmalı, Ortadoğu ajanlardan temizlenmeli, esas sahiplerine Müslümanlara bırakılmadır. ” dedi.

PANZEHİR İSLAM’DIR.

Yeryüzünün en tehlikeli virüsünün şuan da Siyonizm’in ve kontrolündeki ABD’nin olduğunu kaydeden Şaban Şahin; “Siyonizm’in istemediği tek şey Müslümanların birlik olmasıdır. Bu birliği önleyebilmek için Müslümanlar arasındaki farklılığı sürekli kaşıyıp, yaraya daha sonra da kangrene çevirmek için olanca güçleri ile çalışıyorlar. Sadece İslam Ülkeleri değil, Dünya’da ki tüm ülkelerin kontrollerinde olmasını istiyorlar ki ABD’de son 2 asırdır Siyonizm’in istemediği biri başkan seçilememiştir. Seçilen de bir şekilde alaşağı edilmiştir. Tıpkı ülkemizde olduğu gibi. Bütün bu gelişmelerin ışığında Yeryüzündeki en tehlikeli virüs Siyonizm’dir, onun kontrolündeki ABD’dir, İngiltere’dir, AB üyeleridir. Mikroplarını, mikropluklarını tüm Dünya’ya yaymak istemektedirler. Bu mikrobun panzehri İslam’dır, Adil Düzendir, Yeryüzünde Hakk’ın hakim kılınmasıdır.” dedi.

MİKROBU VÜCUTTAN ATIN!

Ülkemizde konuşlanmış tüm yabancı güçlerin bir gün silahlarını bize çevireceğini iddia eden Başkan Şahin, açıklamasını şöyle bitirdi. “Bugün ülkemizde NATO, BM gibi Siyonist kuruluşların adı altında bize DOST olmayan yabancı ülkelerin kamuoyunun bilgisine sunulan 40’tan fazla üssü bulunmaktadır. Bu üslerde ABD başı çekmektedir. Biz biliyoruz ki içimize aldığımız bu yabancı askerler bir gün silahlarının namlularını bize çevirecekler. Saadet Partisi olarak bunlara ‘Patriot’unu da al git’ diyoruz. Hükümetten başta Ortadoğu’nun bağrına saplanan hançer olarak gördüğümüz, terör faaliyetlerinin planlayıcısı, terörist beşiği ABD’nin İncirlik’teki üssü olmak üzere Ülkemizde ki tüm yabancı üslerin kapatılması, mikrobun vücuttan atılmasını istiyoruz.”

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber