Pazarda "Hazır Mezar" Tezgahı Açtı

Pazarda "Hazır Mezar" Tezgahı Açtı

Antalya'nın Serik ilçesinde kamyonetine yüklediği mezar modellerini semt pazarında satışa çıkaran satıcı ilginç görüntü oluşturdu

Antalya'nın Serik ilçesinde bir firmanın ürettiği mermerden yapılmış hazır mezar modellerinin semt pazarında satışa çıkarılması vatandaşlarca şaşkınlıkla karşılandı.

Merkez Mahallesi'nde kurulan semt pazarında kamyonette "Hazır mezar 650 TL" ibaresi yer alan pankartı ve kasaya yüklü mezarları gören vatandaşlar duruma anlam veremedi.

Pazar yerinde ilginç görüntü oluşturan kamyonetin hazır mezar modelleri satan bir firmaya ait olduğu anlaşıldı.

Pazarda alışveriş yapan bazı vatandaşlar ise firmanın satış sorumlusundan hazır mezarlarla ilgili bilgi aldı.

Firmanın satış temsilcisi Ali Serter, gazetecilere, satışa sundukları hazır mezarların tanıtımı için kalabalık semt pazarını tercih ettiklerini söyledi.

Serter, "Şu anda da köylüye en uygun ulaşabileceğimiz yer pazaryeri. Uygun fiyatla hazır mezar satıyoruz. Vatandaşlarımız önce şaşkınlık yaşıyor ama gayet güzel talep oluyor." diye konuştu.

Pazarda

Pazarda

Pazarda

Pazarda

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber