Pazarlık Yapmayız,Pazarlıkta Yaptırmayız  

Pazarlık Yapmayız,Pazarlıkta Yaptırmayız  

CHP Karaman Belediyesi Meclis Üyelerinden ortak açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Meclis Üyeleri yaptıkları açıklamada;

"Karamanda birlik ve beraberlik,birlikte yapılan herşey çok güzeldir.Yıllardır bunu her mecrada söyledik,hala söylüyoruz,uyguladık vede uygulamaya devam edeceğiz.

Ağustos ayı belediye meclis toplantımızın ilk günü,2.organize sanayi bölgemizde Karaman belediyemizi temsil edecek 5 üyenin belirlenmesi konusunda seçim yapıldı.Yapılan seçimlerin ertesinde Ak parti Belediye Meclis üyelerinin Karaman Belediyemizi temsil edecek 5 üyenin belirlenmesi konusunda ki basın açıklamasını okuduk.

Bu açıklamaları okurken kaygı ve endişe hissettik.Kendileri bu açıklamanın başında "Parti kimliği gözetmeden,seçilmiş belediye başkanımız ve diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla Karaman halkına hizmet için heyecan ile göreve başladık" cümlesini kurmuşken;kendi kendilerine çelişkiye düşmekten çekinmemiş; aynı açıklamanın devamında birçok kez vatandaşlarımızın lehine bile olsa seçilmiş Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleri ile aynı safta yer alamayacaklarını bildirmiş, kendi parti kimliklerini halkın iradesinden ve vatandaşların menfaatlerinden üstün tutmuşlardır.

Bu anlayışı sürdürmeleri halinde Karaman halkı için faydalı olabilecek hizmetlerin Ak Partinin bu şekilde ayrıştırıcı tavrı yüzünden engellendiğini de halkımızın takdirine sunuyoruz.Parti içinde ki anlayışları olan biat ve ben yaptım oldu anlayışını sayısal üstünlük sağladıkları her yerde dayatmaya çalışan bu grup; konusunda uzman kişilerden oluşturulacak bir komisyon yerine kendi parti rozetlerini taşıyan, partizanlık güdüsü ile hareket eden üyeleri ile, Karaman halkının menfaatlerini hiçe sayarak, Belediye Başkanımız üzerinde dahi siyasi baskı kurmaya çalışarak ayrıştırıcı tutum ve pazarlık siyaseti yapmayı sergilemişlerdir.

Kendilerine tavsiyemiz,bizim siyasi ahlakımıza uymayan,hizmeti hiçe sayarak Karaman’ı değil de partilerini üstün sayma yolundaki yanlış tutumlarından hemen vazgeçmeleri olacaktır. 

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Meclis Üyeleri olarak halkımızın bize görev verdiği ilk günden sonra,herkese hizmet için parti rozetlerimizi kenara koyduk.Hemşerilerimizin lehine olacak şekilde memleketimize ve şehrimize fayda sağlayacak bütün konularda mecliste hangi parti olursa olsun iş birliği yapmayı istedik ve yapmaya da devam edeceğiz." dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber