Pencereden İnmek İçin Çarşaf Sarkıtıp Düşen Kadını Polis Ve Bekçiler Kurtardı

Pencereden İnmek İçin Çarşaf Sarkıtıp Düşen Kadını Polis Ve Bekçiler Kurtardı

Eskişehir'de, evinin penceresinden sarkıttığı çarşafla inmek isterken düşen kadın, polis ve bekçilerin açtığı battaniye sayesinde kurtuldu.

Eskibağlar Mahallesi Baydemir Sokağı'ndaki bir apartmanın 3'üncü katında yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen G.Ö. (28), kapısı kilitli olan evinin penceresinden birbirine eklediği çarşafları sarkıttı.

Pencerede oturan G.Ö'yü gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polis ve mahalle bekçileri, itfaiye ekiplerini beklerken, sokakta pencerenin alt kısmına battaniye açıp altına yatak koydu. Bir süre sonra düşerek hafif yaralanan genç kadın, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

G.Ö'nün tedavisinin hastanenin psikiyatri servisinde sürdüğü, kadını kurtaran görevlilerin ise İl Emniyet Müdürlüğünce ödüllendirileceği öğrenildi.

Bu arada olay, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber