Piknikçilerin İlk Tercihi Kındılçeşme

Piknikçilerin İlk Tercihi Kındılçeşme

Toplam 10 bin 793 metrekarelik alanda yapılan Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı, yenileme çalışmalarının ardından büyük ilgi gördü.

Toplam 10 bin 793 metrekarelik alanda yapılan Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı, yenileme çalışmalarının ardından büyük ilgi toplamaya devam ediyor.

Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı'nda belediyeye ait kafe, 30 adet barbekü, 10 çeşmeli şadırvan, 80 piknik masası, kül döküm yeri, tuvaletler, soyunma ve duş yerleri, otopark ve yeşil alanlar bulunuyor. Yerli ve yabancı misafirlerin özellikle hafta sonları uğrak yerleri arasında yer alan Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik ve Halk Plajı'na gelenler piknik yapmayı, denize girmeyi ya da ağaçların altında dinlenmeyi tercih ediyor.

"Her şey çok mükemmel"

Hafta sonunu Kemer'de geçirmek için Antalya'dan gelen Recai Kuta, yaptığı açıklamada, piknik için Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı'na geldiğini belirterek, "Çok güzel bir yer. Burası Antalya'dan daha güzel. Önceden mangal yerleri yoktu. Şimdi çok güzel olmuş. Biraz çeşme fazla yapılsa iyi olur. Onun dışında her şey çok mükemmel. Belediye başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

"Kemer'de büyük değişim"

Yaklaşık 15 senedir Kemer'de yaşadığını ifade eden İbrahim Özberk ise Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı'nın her zaman piknik alanı olarak kullandığını ancak Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu sayesinde büyük değişim gösterdiğini söyledi.

"Başkanımıza teşekkürler"

Özberk, piknik alanında yapılan şadırvan, mangal yerleri, tuvaletler, duş ve soyunma yerleri, otopark gibi değişikliklerden sonra alanın farklı bir boyuta geçtiğine değinerek, "Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu döneminden itibaren daha güzel ve farklı yapı oldu. Burası önceden çok kötü durumdaydı ve kirliydi. Ama sahili şu anda çok temiz. Ailemizle gelebileceğimiz güzel bir yer. Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Çok güzel olmuş"

Antalya'dan piknik yapmak için Kemer'e gelen Fatih Aydın da yaklaşık bir ay öncesine kadar alanda şadırvan ve mangal yerleri olmadığını belirterek, "Piknik için tekrar buraya geldik ve çok şaşırdık. Çok güzel olmuş, mutlu olduk. Belediyemize teşekkür ederiz. Herhangi bir yangın çıkmaması için mangal yerleri de yapılmış. Hafta sonları değerlendireceğimiz sosyal bir ortam" ifadelerini kullandı.

Piknikçilerin İlk Tercihi Kındılçeşme

Piknikçilerin İlk Tercihi Kındılçeşme

Piknikçilerin İlk Tercihi Kındılçeşme

Piknikçilerin İlk Tercihi Kındılçeşme

Piknikçilerin İlk Tercihi Kındılçeşme

Piknikçilerin İlk Tercihi Kındılçeşme

Piknikçilerin İlk Tercihi Kındılçeşme

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber