Piri Reis Vadisi’nde Hak Sahiplerine Ödeme Kolaylığı

Piri Reis Vadisi’nde Hak Sahiplerine Ödeme Kolaylığı

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yürütülen Piri Reis Vadisi Toplu Konut projesinde, 208 hak sahibinin sözleşme aşamasında ödemeleri gereken %25 peşinatı, %15 ve %10 olarak ta ödenebilecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “ TOKİ ile yaptığımız görüşmeler sonucunda hak sahibi vatandaşlarımızın ödeme noktasında zorlanmamaları için, sözleşme aşamasında ödemeleri gereken %25 peşinat konusunda yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenleme ile hak sahibi olan 208 vatandaşımız kalan tutarları %10 peşinatla 96 ay vade, %15 peşinatla 108 ay vade, %25 peşinatla 120 ay vade şeklinde ödeyebilecekler.” dedi.
Piri Reis Vadisi Konut Projesinde 208 hak sahibi 17-26 Ağustos 2016 tarihleri arasında T.C. Halk Bankası A.Ş Karaman Sanayi Sitesi Şubesi’nde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı imzalayacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber