Polis Kayıp Çocuğu Bulmak İçin Seferber Oldu

Polis Kayıp Çocuğu Bulmak İçin Seferber Oldu

Eskişehir'de evlerinin önünde oyun oynarken kaybolan 8 yaşındaki çocuk, polis ekiplerinin çabası sonucu bulunarak ailesine teslim edildi

Eskişehir'de evlerinin önünde oyun oynadığı sırada kaybolan 8 yaşındaki çocuk polis ekiplerince bulundu.

Büyükdere Mahallesin'deki yaşayan baba E.G, eve geldiğinde, 8 yaşındaki oğlu M.İ.G'yi evde bulamayınca kendi imkanları ile sokak ve çevrede aramaya başladı.

Saatin ilerlemesi ve havanın kararması üzerine endişelenerek 155 Polis İmdat Hattı'nı arayan baba E.G'nin ihbarı üzerine çocuğun kaybolduğu bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatan polis, 8 yaşındaki çocuğu Canlar Sokak'ta buldu.

Çocuğun oyun oynarken evden uzaklaştığı, geri dönmek istediğinde ara sokaklarda yolunu kaybettiği, evine dönememesi üzerine korkup paniğe kapıldığını belirleyen polis, genel sağlık durumunun iyi olan M.İ.G'yi ailesine teslim etti.

Çocuğunun bulunmasının ardından sevinç gözyaşları döken aile polis ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber