Polis Olmak İsteyen Gençlere Destek Devam Ediyor

Polis Olmak İsteyen Gençlere Destek Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, açtığı ücretsiz özel yetenek kursları ile polis olmak isteyen gençlere umut oluyor.

Karaman’da polis olmak isteyen gençleri ücretsiz bir şekilde fiziki yeterlilik sınavlarına hazırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) 21. Dönem sınavları için Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda alanında uzman eğitmenler eşliğinde çalışmalara başladı.

Polis Özel Harekat sınavları öncesi açılan ücretsiz kurslara da gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “İlimizde gençlerin polis özel harekat sınavlarına yönelik il müdürlüğümüze yoğun bir talebi olmuştu. Bizlerde bu yönde gelen talepleri karşılayarak, gençlerimizin bu sınavlarda başarılı olmalarını sağlamak amacıyla böyle bir karar aldık. Ücretsiz kurslarımıza katılan gençlerimizin bir çoğu aldıkları eğitimlerle girdikleri fiziki yeterlilik sınavlarında başarılı olarak polis olma hayallerini gerçekleştirdiler. Bu başarı bizler için gurur kaynağı oldu. Şuanda ise Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavlarına hazırlanan gençlerimiz için böyle bir çalışma başlattık. Çalışmalarımız hafta içi her gün saat 13.00 ile 15.00 arasında Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda devam ediyor. Polis olmak isteyen tüm gençlerimizi ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz" dedi.

Detaylı Bilgi ve müracaat için;

Spor Servisi Birimi: Tel: 0 338 213 16 61 / Dahili:7720- 7721 - Şb. Müd. Aydın Kaya: 0505 819 8520

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber