"Polis Teşkilatımızın 172. Yılı Kutlu Olsun"

"Polis Teşkilatımızın 172. Yılı Kutlu Olsun"

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Türk Polis Teşkilatı'nın 102. yıldönümünü kutlayan bir mesaj yayımladı.

Çalışkan: "Polislerimiz ülkemizde huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvencemizdir." diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan mesajında şunları kaydetti.

Eminyet teşkilatımız, anayasal ve hukuki bir zeminde üstün bir vazife anlayışı ile milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanmas, huzur ve güven içinde yaşaması için, gece gündüz fedakarca çalışmalıktadır. 172 yıllık tarihi ve deneyimi ile büyük başarılara imza atan polis teşkilatımız, ülkemizin genelinde tesis ettiği güven ortamı sayesinde milletimizin şefkat kapısı haline gelmiştir.

Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır. Ülkemiz ve milletimiz uğruna görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Aziz milletimiz için her zaman gurur kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünü kutluyor tüm Emniyet mensuplarımıza başarılar diliyorum dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber