Polisten Kaçtı Cezadan Kaçamadı

Polisten Kaçtı Cezadan Kaçamadı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, aracını boş arazide bırakıp firar etti.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, aracını boş arazide bırakıp firar etti. Sürücüye plaka üzerinden farklı ihlallerden dolayı yaklaşık 11 bin 500 TL cezai işlem uygulandı.

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ses sistemi ve abartı egzozla çevreyi rahatsız eden, alkollü şekilde araç kullanıp trafiği tehlikeye sokan, eksik evrak ve sürücü belgesiz araç kullananlara yönelik denetim ve devriyelerine devam ediyor. Ekipler tarafından yapılan rutin devriyelerde, Hastane Caddesi'nde ters şeritte seyreden 07 UC 049 plakalı aracı durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayıp kaçan otomobil sürücüsü ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Ekiplerden Bakılar Mahallesi'ne kadar kaçan sürücü, Bakılar Mahallesi 20008 sokak üzerinde bulunan boş arazide aracını bırakıp firar etti. Sürücüye farklı ihlallerden dolayı yaklaşık 11 bin 500 TL cezai işlem uygulayan ekipler, aracı trafikten men etti. Otomobil çekici yardımıyla Yediemin Otoparkı'na çekildi.

Öte yandan aynı otomobilin, olaydan bir gün önce yine trafik ekiplerinin dur ihtarına uymadığı kaydedildi.

Polisten Kaçtı Cezadan Kaçamadı

Polisten Kaçtı Cezadan Kaçamadı

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber