Pomem Hazırlık Kursları Polis Olmak İsteyen Gençlerin Umudu Oluyor

Pomem Hazırlık Kursları Polis Olmak İsteyen Gençlerin Umudu Oluyor

Karaman’da, Polis Mesleki Eğitim Merkezi (POMEM) sınavına hazırlanan polis adayı gençlere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ücretsiz eğitim desteği veriliyor.Karaman’da, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker öncülüğünde başlatı.

İlk olarak 2017 yılında 21. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavları ile başlayan kurslara 40 polis adayı genç katılırken 38 kişi spor mülakatlarını başarılı bir şekilde tamamlama başarısı gösterdi. Bu yıl ise 22. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavları için 45 polis adayı genç alanında uzman eğitmenler eşliğinde POMEM kurslarından yararlanmaya devam ediyor.

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına katılacak olan geçlere destek olmak için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Milletvekili Şeker, “Karaman’da Polis Okulu açıldığı zaman öğrenci alımında Karaman’dan bir tane sporu geçen gencimiz olmadı. Karaman’ın gençleri vatan ve millet sevgisi olan gençler. Bu işi iyi yapabilecek gençler. Bizlerde onlara destek olabilmek için böyle bir projeyi hayata geçirdik. İnşallah bu projemiz ile gençlerimize iş ve aş kapısı açarak gençlerimizin geleceğine faydalı olmak istiyoruz. Karamanlı gençlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Karaman’da böyle bir projenin hayata geçmesinde fikirleriyle öncülük eden AK Parti Karaman Milletvekili Sayın Dr. Recep Şeker’e teşekkür ediyor, ücretsiz olarak devam eden kurslarımıza tüm gençlerimizi bekliyoruz.

icerik-092.jpg

Pomem Hazırlık Kursları Polis Olmak İsteyen Gençlerin Umudu Oluyor

Pomem Hazırlık Kursları Polis Olmak İsteyen Gençlerin Umudu Oluyor

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber