Potanın Perileri Karaman'da Parladı

Potanın Perileri Karaman'da Parladı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen U18 (Kız) Anadolu Şampiyonları Yarı Final müsabakaları bir üst tura çıkan takımların belirlenmesinin ardından sona erdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetleri Programı kapsamında Karaman’da düzenlenen U18 (Kız) Anadolu Şampiyonları Yarı Final müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmalarının ardından sonra erdi.

4 gün boyunca 12 takımdan 144 sporcu bir üst tur mücadelesine sahne olan karşılaşmalarda İstanbul Yıldızları Körfez, Emlak Konut Spor, Çerkezköy Belediye ve Kocaeli Basket takımları Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.

Yarı final müsabakalarının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Türk basketbol alt yapısı için önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptık. 4 gün boyunca bir birinden çekişmeli geçen karşılaşmalarda geleceğin yıldız adayı sporcularını canlı olarak izleme fırsatı bulduk. Fair play kuralları çerçevesinde oynanan müsabakalar sonunda bir üst tura çıkan takımlarımızı tebrik ediyor, Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye finallerinde başarılar diliyorum.”dedi.

Potanın Perileri Karaman'da Parladı

Potanın Perileri Karaman'da Parladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber