PTT Teşkilatı 176. Yaşını Kutluyor

PTT Teşkilatı 176. Yaşını Kutluyor

PTT Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıldönümünde, Karaman PTT Başmüdürlüğü heyeti Vali Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

31 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 14.30’da Valilik Makamı’nda gerçekleşen ziyarete geçtiğimiz ay Karaman PTT Başmüdürlüğü görevine ataması yapılan ve görevine başlayan PTT Başmüdürü Mete Ersoy ve PTT İşletme ve Teknik Bilimler Müdürü Anıl Yıldırım katıldı.
 
Ziyarette, PTT’nin ülke genelinde yaptığı çalışmalar hakkında Vali Tapsız’a bilgiler veren Ersoy, 176. yılını geride bırakan PTT teşkilatının amacının ülkemiz insanlarına daha kaliteli ve daha ucuz hizmet vermek olduğunu dile getirdi. Başmüdür Ersoy, geçmişle gelecek arasında köprü kurarak çağdaş norm ve standartlarda hizmet vermeyi amaç edinen PTT teşkilatının, vatandaşlarımıza layık oldukları hizmeti sunmak ve günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için teşkilat olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
 
Vali Tapsız, Karaman PTT Başmüdürlüğü görevine atanması nedeniyle Mete Ersoy’u tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dilediği ziyaretteki konuşmasında; “1840 yılında Posta Nezareti olarak kurulan ve bugün 176. yılını kutlayan PTT teşkilatının köklü bir geçmişe sahip olduğunu dile getirdi.  İletişim alanında baş döndürücü gelişmelerin yaşandığı günümüzde gelişen teknolojiye bağlı olarak kurumun her yönüyle kendisini yenilemesi ve geliştirmesi gerektiğini ifade eden Vali Tapsız,  PTT teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle Başmüdür Mete Ersoy ve teşkilat çalışanlarını kutladı.
 
Ziyaretin sonunda PTT Başmüdürü Mete Ersoy Vali Tapsız’a, PTT’nin 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan ‘Pul Albümü’ ve ‘15 Temmuz Şehitler Günü Anma Pul Albümü’ hediye etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber