Ramazan İftarlarında Karaman’ın Mutfağı Oldular

Ramazan İftarlarında Karaman’ın Mutfağı Oldular

Hilal Yemek kurulduğu günden bu yana kalite ve hizmetten ödün vermiyor

Karaman’ın genç işletmelerinden Hilal Yemek Organizasyon toplu yemek, düğün yemeği gibi organizasyonlar ile kısa sürede Karamanlıların beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da mahallesinde, komşularına, akrabalarına iftar vermek isteyenlerin yardımcısı olan Hilal Yemek lezzetti sunumu ile beğeni almaya devam ediyor.

İşletme sahibi ve baş aşçı Kemal Dal;

“Yıllardır değişik kurumlarda aşçı olarak faaliyetlerde bulundum. Zaman zaman katıldığımız organizasyonlarda yemek kalitesi ve hizmet kalitesi yönünden daha iyisini yapabileceğimizi düşündüğüm için işletmemi kurdum. 
Allah’a şükür kısa sürede Karamanlıların beğenisi kazandık.

Ancak benim nacizane bir uyarım olacak. Özellikle organizasyon yemeklerinde hemşerilerimiz bir iki lira aşağı olacak derken yemeklerin kalitesinden vazgeçmesinler. Damak tadını ve sağlıklarını her zaman düşünsünler. Çünkü yemekli organizasyonlarda kullanılan özellikle et, yağ olmak üzere diğer malzemelerin kalitesi çok önemli.

Bizler evimizde nasıl içimize sinerse müşterimize de öyle sunmalıyız düsturu ile hareket ediyoruz” dedi.

59852121_1822383524529074_5057277390644838400_n.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber