Recep Çakı Sağlığına Kavuşuyor

Recep Çakı Sağlığına Kavuşuyor

Karaman’da inşaatta çalışırken beton zemine düşen ve 9 gündür yoğun bakımda tedavi gören Recep Çakı’dan hastaneden taburcu oldu.

Karaman’da 9 Ağustos günü yaşanan iş kazasında Karaman’ın tanınmış esnaflarından Recep Çakı (50) Alacasuluk Mahallesi’nde cam ve pencere işlerini yaptıkları bir inşaatın 1.katında çalıştığı sırada bir anda dengesini kaybederek düşmüş ve Karaman Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı.


Recep Çakı yoğun bakımda kaldığı süre zarfında sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Dün taburcu edildiği öğrenilen Çakı'nın ailesi bu süre zarfında kendilerini yalnız bırakmayan yakınlarına ve dostlarına Karaman Habercisi aracılığıyla teşekkür etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber