Recep Konuk Karaman TSO Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Recep Konuk Karaman TSO Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve beraberindeki heyet Karaman Ticaret ve Sanayi

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan Karaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay: “Başta Sayın Recep Konuk olmak üzere ve değerli katılımcılar, toplantımıza hoşgeldiniz. Toplantımızın İlimiz sorunları ve çözüm önerileri ile yatırımların görüşüleceği verimli bir toplantı olmasını ümit ederek sözü Sayın Recep Konuk'a veriyorum ”dedi.

Karaman ekonomisinin gelişmesi için izlenen politikalar ve yatırımlar ile Karaman'ın sorunları ve çözüm önerileri konusunda katılımcılara bilgilendirme yapan Recep Konuk: “ Yatırımlar açısından ilimiz çok iyi bir durumdadır. Hızlı tren, havaalanı ve enerji alanındaki projelerin hayata geçirilmesiyle Karaman’ın yakaladığı ivme daha da yukarılara çekilecektir. Karaman-Ulukışka yolu hızla devam etmektedir ve İlimize kazandırdığımız havaalanı yapılacak projeler arasında yerini almıştır. Kültür ve turizm sektöründe de ilimizin tanıtımı ve sahip olduğu kültürel mirasın devamı için çalışmalar yürütülmektedir. Karadağ’da yapılacak özel bir projeyle Karadağ’ı, ilimiz turizmine kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Karaman Milletvekili Recep Konuk'a hediyesini takdim etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber