Recep Konuk Ve Recep Şeker’den Teşekkür Açıklaması

Recep Konuk Ve Recep Şeker’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ve Karamanlılara Teşekkür

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen coşkulu il Kongresi ve yapılan Toplu Açılış Törenine Karamanlıların gösterdiği yoğun ilgi için tüm Karamanlılara teşekkür ettiler. Milletvekilleri Konuk ve Şeker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karaman ziyaretinin bir kez daha Karaman ile milletin adamı arasında karşılıklı sevginin, kopmaz bir bağın olduğunu gösterdiğini ve bu program vesilesiyle Karaman’ın ve Karamanlıların Cumhurbaşkanı ile hasret giderme imkânı bulduğunu, yoğun programına rağmen bu kucaklaşmanın gerçekleşmesi için programını zorlayarak Karaman’ı şereflendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tüm Karamanlıların gönül hoşluğu ve hayır dualarıyla Ankara’ya uğurladıklarını, Cumhurbaşkanı’nın da Karaman’da gördüğü şevk ve heyecan nedeniyle memnun olduğunu belirttiler.
Milletvekilleri, kongre sonrası yeni belirlenen il yönetimine başarılar dilerken açılışı yapılan tesislerin de hayırlı olması temennisinde bulundular.

VİDEOYA YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
Benzer Videolar