Recep Muğlu'dan Çiçek Yerine Elma

Recep Muğlu'dan Çiçek Yerine Elma

Ticaret Odası ve Ziraat Odasından Karaman Habercisi'ne Ziyaret

10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı Kanun ile yürürlüğe girerek, basın mensuplarının haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edildi.

Ancak Karaman Habercisi olarak bizimde içinde bulunduğumuz internet medyasının basın kanununa dahil olması konusunda ne yazık ki bir yol alınamadı.

Ancak bu duruma rağmen basın camiası içinde verilen emeği görerek takdir eden kurum yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Çalışan Gazeteciler Günü olarak dün kutlanan günde, Karaman Ticaret Odası ve Karaman Ziraat Odası yönetimleri Karaman Habercisi'ni yeni açılan ofisinde ziyaret ederek yöneticimiz Selman Çolak'ın gününü kutladılar. Selman Çolak ziyaretlerden dolayı başkanlar Mustafa Toktay ve Recep Muğlu'ya teşekkür ederek medya camisasında Karaman Habercisi olarak nasıl bir vizyona sahip olduklarını anlattı.

Böyle özel günlerde hep çiçek gönderildiğini ifade eden Recep Muğlu'da bugün için elma hediye ederek yerel ürünlerimize sahip çıkmaya dikkat çekmek istediklerini belirtti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber