Rektör Akgül, Kızılay’ı Ziyaret Etti

Rektör Akgül, Kızılay’ı Ziyaret Etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kızılay Derneği Karaman Şubesini ziyaret etti.

Kızılay’ın Karaman Şubesine ait yeni hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Mehmet Akgül, Kızılay Şube Başkanı Adem Küçükyarma ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Kızılay’ın faaliyetleri ve yeni hizmet binası ile ilgili bilgiler alan Rektör Akgül, sivil toplum kuruluşlarının ildeki ve ülkedeki çalışmalarının önemine değinerek, “Kızılay ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisidir; ülkemizde ve dünyada ihtiyaç sahibi insanlara bütün imkânları ile destek vermektedir. Özellikle ülkemizde yaşanan doğal afet ve olumsuz gelişmelerde Kızılay her zaman vatandaşlarımızın yanında olmuş ve yaraları ilk saran kurumlar arasında yer almıştır. Sizler de böylesine değerli bir kurumun Karaman temsilcileri olarak önemli bir sorumluluğa sahipsiniz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Şube Başkanı Küçükyarma ise Kızılay’ın KMÜ ile her zaman işbirliği içinde olabileceğini hatırlatarak Rektör Akgül’e nezaketinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

kzl1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber