Rektör Akgül, Minik Öğrencileri Ağırladı

Rektör Akgül, Minik Öğrencileri Ağırladı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Vali Ali Akan İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı.

2018-2019 eğitim öğretim dönemi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere Okul Müdürü Özcan Üstün, Müdür Yardımcısı Nurhan Çatı ve Sınıf Öğretmeni Özlem Bilir eşlik etti.

Minik öğrenciler makamında ziyaret ettikleri Rektör Akgül’e çiçek takdim ederken, Rektör Akgül de tek tek tanışarak sohbet ettiği öğrencilere hediyelerini verdi. 

basliksiz-1-312.jpg

Öğrencileri üniversitede ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Rektör Akgül, “Yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Rektör Akgül, Minik Öğrencileri Ağırladı

Rektör Akgül, Minik Öğrencileri Ağırladı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber