Rektör Akgül’den Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Rektör Akgül’den Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin gelişip kalkınmasında, bireylerin insana yakışır bir hayat sürmesinde, toplumsal adaletin tesis edilmesinde en önemli etkenlerden olan emek ve alın teri; kuşkusuz işini layıkıyla yapan, çalışmaktan kaçınmayan, iş ahlakına sahip, ilkeli ve dürüst insanların ortaya koyduğu kutsal bir olgudur.

Ülkemiz, her kesimden ve düşünceden insanın ancak omuz omuza vererek çalışması ve üretmesiyle daha güçlü hale gelebilir; toplumsal bağlarımız emek ve alın terinin takdir edilmesi ve karşılık görmesiyle daha sağlam temellere oturabilir.

İnsanların yaşam mücadelesinin en büyük ve en önemli göstergelerinden biri olan çalışma, emek ve alın terinin önemini daha iyi idrak etmemiz temennisiyle tüm çalışanların, işçi ve emekçilerin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor; 1 Mayıs'ın milletçe daha fazla kaynaşmamıza ve kucaklaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum.”

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber