Rektör Kalite Ve Strateji Çalıştayına Katıldı

Rektör Kalite Ve Strateji Çalıştayına Katıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) tarafından düzenlenen Kalite ve Strateji Çalıştayına katıldı.

TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü'nde (TÜSSİDE) gerçekleştirilen Çalıştaya NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, üniversite üst düzey yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, çalıştayla ilgili olarak, "Sorunlarımızı, zayıf ve güçlü yönlerimizi ele alacak ve yenilenme, motivasyon anlamında bir çalışma yapmış olacağız. Bugüne kadar yaptığımız işleri analiz ederek mevcut eksiklikler, yapılması gerekenler ortaya konulup değerlendirilecek. Stratejik plan anlayışını tüm paydaşlara yayarak daha iyiye gitmek amacıyla buradayız. Umarım başarılı bir çalıştay olur." dedi.

Açılış programının ardından katılımcılar 11 gruba ayrılarak kalite ve strateji açısından eksik ve güçlü yönleri tespit etmek, iyileştirme önerileri sunmak üzere fikir alışverişinde bulundu. Çalıştay çerçevesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Koyuncu, "Türkiye'de Lisansüstü Eğitim: Mevcut Durum ve Yapılması Gerekenler", Sakarya Üniversitesi Rektörü ve YÖK Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, "YÖK'te Kalite" ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Öztemel, "Yapay Zeka ve Endüstri 4.0" konulu sunumlarını katılımcılarla paylaştı. Programın son gününde grup sözcüleri çalıştay bulgularını 10'ar dakikalık sunumlarla aktardı.

Kalite ve Strateji Çalıştayı, yapılan genel değerlendirme ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

icerik-016.jpg

Rektör Kalite Ve Strateji Çalıştayına Katıldı

Rektör Kalite Ve Strateji Çalıştayına Katıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber