Rektör Karaman'a Ziyaretler

Rektör Karaman'a Ziyaretler

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a ziyaretler.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Vekili olarak görev yapan Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a ziyaretler devam ediyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Mevlüt Tavşan'ı makamında kabul etti.

İl Müdürü Mevlüt Tavşan gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde Rektör Karaman'a hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

Karaman Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Osman Yılmaz, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı ziyaret etti.

Karaman Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Osman Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun'u makamında kabul etti.

KMÜ Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Odabaş ile Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı’nın da yer aldığı ziyarette Rektör Karaman ve İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ildeki sağlık hizmetleri üzerine bir süre sohbet etti.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürü Muammer Kubaloğlu'nu makamında kabul etti.

Ziyarette TÜİK Konya Bölge Müdürü Muammer Kubaloğlu, Rektör Hüseyin Karaman'a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

adalet.jpg

saglik.jpg

tavsan.jpg

tuik.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber