Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün Ankara Ziyaretleri

Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün Ankara Ziyaretleri

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu

Karaman’da yüksek öğrenimin merkezi Karamanoğlu Mehmet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Akgül Ankara ziyaretleri kapsamında AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sonay Gürgen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vekilleri ziyaretinde Rektör Akgül yeni yasama yılı dolayısıyla her iki milletvekiline de yeni yasama yılının hayırlı olması yönünde dileklerini iletti.

TBMM’de gerçekleştirilen ziyarette Rektör Akgül aynı zamanda AK Parti Karaman Milletvekillerine KMÜ’deki gelişmeler ve faaliyetler hakkında bilgi vererek yeni döneme ilişkin projeler hakkında milletvekilleri ile bilgi alışverişinde bulundu.

Rektör Akgül, Gürgen’i ziyaretinde, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sonay Gürgen ile üniversitede yürütülmekte olan faaliyetler ve yeni döneme ilişkin projelerini paylaşarak, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından yaptırılmakta olan KMÜ Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi inşaat süreci ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sonay Gürgen ise Rektör Akgül’e teşekkür etti.

Ziyaretler, iyi dilek temennileri ile son buldu.

r235.jpgr2-001.jpgr1-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber