Romanya’da Torku Rüzgarı Esti 

Romanya’da Torku Rüzgarı Esti 

Torku Şekerspor Bisiklet Takımı, Romanya’da da derece yaptı. Tour Of Bihor - Bellotto yarışlarında Batuhan Özgür gümüş madalyanın sahibi oldu. 

Bisiklet sporunda elde ettiği derecelerle hem Konya’yı hem de Türkiye’yi gururlandıran Torku Şekerspor, başarılarına bir yenisini daha ekledi.  Romanya’da düzenlenen Tour Of Bihor - Bellotto 2018 yarışının 171 kilometrelik 3. etabında Batuhan Özgür ikinci oldu. 

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen UCI 2.2 kategori Tour of Bihor-Bellotto yarışlarında gözler yine Torku Şekerspor’un üzerindeydi. İtalyan sporcuların çoğunlukta olduğu yarış 3 gün sürdü. Yağmurlu bir havada tamamlanan yarışta rakiplerini geride bırakarak 2’nci olan Batuhan Özgür, "Romanya'daki Tour Of Bihor - Bellotto'da çok kaliteli sporcular vardı. Hatta 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nu 2. bitiren yarışmacı da onlardan biriydi. Azmettim ve başardım. İkinci olduğum için çok mutluyum. 8 Haziran Cuma günü de Sırbistan'da yarışacağım. Orada da derece elde etmeyi planlıyorum" dedi.

DERECE BEKLİYORDUK VE KAZANDIK

Başarının tesadüf olmadığını ifade eden Torku Şekerspor Bisiklet Antrenörü Branco Filip de “Romanya’da derece bekliyorduk ve kazandık. Yaptığımız yeni takviyelerle takımımız başarılı bir noktaya gelmiş oldu, takımımızın mücadele gücü arttı. Bize desteklerini esirgemeyen Başkanımız Recep Konuk’a çok teşekkür ediyorum. Torku Şekerspor, başarının tesadüf olmadığını herkese göstermiş oldu. İyi takım olmayı başarıyoruz, birbirimizi başarıya taşıyoruz, bu tempoda devam edeceğiz ve başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Bütün sporcularımıza ve çalışma arkadaşlarıma da verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
Diğer taraftan genel klasmanda ise Torku Torku Şekerspor Bisiklet Takımından Moldova’lı sporcu Cristian Raileanu 5. sırada yer aldı.

whatsapp-image-2018-06-05-at-14.18.36.jpeg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber