Saadet Partili Mesut Doğan ile Karaman'da

Saadet Partisi Genel Sekreteri Mesut Doğan Karaman'da basın mensupları ile bir araya geldi.

Yapılan programa ilişkin olarak Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz şu açıklamaları yaptı.

"Saadet Partisi Genel Merkezimiz "Milletin Vekilleri Milletin Yanında" sloganı ile yasama yılı öncesinde bir program tertip etmiştir. Saadet partimizin Milletvekilleri Türkiye geneli 81 ilimizde Milletimizin yanında olmak ve sokağın nabzını tutabilmek için yola çıkmışlardır.

Türkiye buluşmaları kapsamında partimizin Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Mesut Doğan Bey 09.09.2023 Cumartesi günü Karaman'ımızı ziyaret etmiş ve bir dizi etkinliklerde bulunmuştur.

Öncelikle yerel medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelip gündemi değerlendirmiş, Karaman’ımızın sesi ve gözü olan basın mensupları ile buluşmuştur. Katılımlarından dolayı basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Sayın vekilimiz sonrasında Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığı ve Memur-Sen'i ziyaret ederek ekonomi, çalışma hayatı ve kamu görevlilerinin gündemine ilişkin istişarelerde bulunmuştur. Bu vesile ile Karaman TSO Başkanımız Sn. Mustafa Gökhan Alkan'a, Karaman Memur-Sen Başkanı Sn. Cavit Bardak ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Sn. Recep Kaya'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.

Mesut Doğan Bey, Milli Görüş davamızın çınarlarından dava büyüklerimizden İbrahim Altın, Hüseyin Aydoğdu ve Kemal Toprakçı Beyefendileri ziyaret ederek hayır dualarını almış ve bir takım istişarelerde bulunmuştur. Nezaketleri ve misafirperliklerinden dolayı bizlerde kıymetli büyüklerimize teşekkür ediyor, sağlık ve afiyetler diliyoruz.

Sayın Vekilimiz temasları kapsamında Milko kuruluşlarımızdan Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesini ziyaret etmiş, kardeşlerimizle hasbihal etmiştir. Şube Başkanlarımız Sn. Şabettin Gezen ve yönetim kurulu üyelerine kabulleri için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

Genel Başkan Yardımcımız Kıymetli Vekilimiz son olarak Partimizin İl Toplantı Salonunda dava kardeşlerimizle ile buluşmuş, yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar hakkında teşkilatımızı bilgilendirmiştir. Genel ülke meseleleri hakkında geniş şekilde ülkemizin içinde bulunduğu durum hakkında bilgiler aktarmıştır. Vekilimiz konuşmasında daha çok ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumun ne kadar içinden çıkılmaz bir hal aldığı konusunda örneklemeler ile katılımcılara aktarmıştır. Faize bütçeden ayrılan rakamın 640 milyar TL'ye ulaştığını ve böyle bir ekonominin düze çıkmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Karaman Saadet Partisi Karaman İl Başkanı olarak Kıymetli Genel Sekreterimiz Ankara Milletvekilimiz Mesut DOĞAN başkanıma Karaman’ımıza gelerek teşkilat çalışmalarımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum."

whatsapp-image-2023-09-10-at-16-24-301.jpeg

whatsapp-image-2023-09-10-at-16-24-30.jpeg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber