Saadet Partisi Başkanı Şahin'den, Ramazan Bayramı Mesajı

Saadet Partisi Başkanı Şahin'den, Ramazan Bayramı Mesajı

Saadet Partisi GİK üyesi ve Karaman İl Başkanı Şaban Şahin Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında İslam âleminin Ramazan bayramını tebrik eden Başkan Şahin; “Rahmet ve Bereketin yeryüzünü kapladığı Mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznü ve Ramazan bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Tüm İslam âleminin Ramazan bayramı mübarek olsun. Bayramın 2. Günü olan Pazartesi günü saat 10.00’da Parti binamızda bir bayramlaşma programı icra edeceğiz.” dedi.

Bayramlaşma programına tüm halkımızı davet eden Şahin, İslam coğrafyasının içinde bulunduğu duruma da dikkat çekerek “Gönül isterdi ki bayramlar büyük bir sevinç ve coşku içinde yaşansın. Dünyadaki tüm çocuklar mutluluk içinde aileleri ile beraber gülsün oynasın.

Ancak ne yazık ki son yıllarda olduğu gibi bu bayramda da özellikle İslam coğrafyasında birçok çocuk ailesinin hasretini yaşayacak. Birçok Müslüman evinden toprağından ayrı ve birçokları umut yolculuğunda ve yine birçokları da bombaların gölgesi altında kan ve gözyaşı içinde geçirecek bayramı.

İslam coğrafyasının içinde bulunduğu bu kaos ortamı, Küresel emperyalizmin Siyonist emeller uğruna İslam coğrafyasında uyguladığı soykırım Ramazan bayramına kavuşma sevincimizi gölgeliyor. Yine bir bayramı bayram gibi yaşayamıyoruz.” dedi.

İslam coğrafyasında yıllardır kan ve gözyaşının yanı sıra sistematik bir ifsat çalışmasının yapıldığını belirten Şahin, mesajını şöyle bitirdi. ”Bu bayramda da dini ve milli değerlerimize açıkça saldırılmaktadır. İşte sapkınların, Lut kavminin çocukları LBGT üyelerinin Müslümanların onurunu ayakaltına alan onursuz programları, Almanya’daki kilisede oluşturulan sözde camide kılınan sözde namaz… Müslümanlar olarak kendimize soralım. Batının bu ifsat çalışmalarına karşı hiç bir şey yapamayışımız, dik duramayışımız neden? Neden ve nasıl Allah’ın(C.C.) ipine sımsıkı sarılmak yerine ondan uzaklaşıyoruz? Bu gidiş nereye? Her Müslümanın bu soruları kendisine sorması lazım ve kendi muhasebesini yapması lazım.

Artık Müslüman Ülkeler olarak bizi ayrıştıran, parçalayıp küçük lokmalar haline getiren politikaları terk edip bütünleşmemiz ve Batının tüm bu saldırılarına karşı tek vücut halinde karşı koymamız lazım. Artık Allah’ın(C.C.) ipine sımsıkı sarılmamız lazım.

Hasbi olarak Rabbimizden umudumuzu asla kesmeden İslam nurunun yeryüzünü kapsaması için var gücümüzle çalışmamız lazım. İşte bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan bayramını tekrar tebrik ediyor, bu Bayramın birlik ve dirliğimize vesile olmasını, Adil bir Dünya’nın kurulmasını ve İslam’ın yeniden yeryüzüne hâkim olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Allah’a emanet olunuz. Selam ve Dua ile”ifadelerini kullandı.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber