Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Kandil Mesajı

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Kandil Mesajı

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, üç aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, üç aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şahin'in mesajı şöyle:

7 Mart Perşembe akşamı rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan üç ayların başladığını müjdeleyen Regaib Kandilini idrak edeceğiz. Rabbimiz bu gece vesilesiyle dünyaya olan rağbetimizi dizginleyip kendisine olan rağbetimizi artırsın diye dua ediyoruz. Tüm dünyada insanlığın içinde bulunduğu durum ortadadır. Yeryüzü, hırs kanseri olmuş kimselerin elinde bir zulüm yumağı haline gelmiştir. Böyle bir ortamda Müslümanların geceleri yataklarına huzur içinde girmeleri mümkün değildir.

Bu nedenle bizler Allah'a olan ahdimiz gereği, Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed'in (S.A.V.) ümmetinden olarak rahmetli liderimiz Necmettin Erbakan'ın yolunda yeni ve adil bir dünya için çalışmaktayız. Tüm çabamız dünyada, ülkemizde ve Karaman'ımızda adaleti, iyiliği, barışı, kardeşliği ve huzuru tesis etmek içindir. Üç ayların ve Regaib Kandilinin tüm insanlık, ülkemiz ve Karamanlı hemşehrilerimiz için huzur ve sükûn getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyoruz. Rabbimiz bizleri kalbimizdeki tüm kin, nefret ve intikam duygularından arındırsın. Kalbimizde birbirimize karşı sevgi ve merhamet duygularını yeşertsin. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Karamanlı hemşehrilerimizin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik ediyorum.

thumbnail_img-20190304-wa0221.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber