Saadet Partisi İl Yönetiminden Hayırlı Olsun Ziyareti

Saadet Partisi İl Yönetiminden Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Şaban Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Karaman Habercisi'ne yeni yerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi GİK üyesi ve Karaman İl Başkanı Şaban Şahin beraberindeki İl Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karaman Habercisi'ni ziyaret ederek Selman Çolak'a hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Yeni yapılanması ile birlikte Hidayet Uysal Esanf Sarayında internet medyası yayın hayatına devam eden Karaman Habercisi Saadet Partili heyeti misafir etti.

Ziyaretlerde İl Başkanı Şahin; “Ülkemiz zor günlerden geçiyor ekonomi dibe vurmuş, Döviz faiz artışı yapılmasına rağmen durdurulamıyor, Asgari ücretli, işçi, memur perişan piyasada para yok hal böyle olunca esnaf çok zor durumda, Dış politika çökmüş durumda ticaret yapacak komşu kalmadı....” diyerek ülkenin genel gidişatına dikkat çekti.

Siyaset ve basın sektörünün konuşulduğu ziyaretten dolayı Saadet Partili il teşkilatına teşekkür eder hayırlı çalışmalarında başarılar dileriz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber