Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Esnaf Ziyaretleri

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Esnaf Ziyaretleri

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin Yaptığı esnaf ziyaretlerinde esnafı dinledi.

Yeni Sanayi esnafını ziyaret eden Şaban Şahin, Belediye hizmetlerinden çok ekonomik sıkıntılara tepkili olan esnafın dertlerini dinledi.

 Esnafın ortak değerlendirmesi bu zamana kadar birçok ekonomik sıkıntılar görüp yaşadıklarını ama bu krizin daha farklı bir kriz olduğu yönündeydi. Esnaflar, “Gelecekte daha kötü günlerin bizi beklemekte olduğunu görebiliyoruz.” dediler.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, “Biz esnafımızı ziyaret ederken ziyadesiyle efsanevi Milli Görüş belediyeciliğini ve yapacağımız hizmetleri, yatırımları konuşmak isterdik ancak esnafımızın en büyük derdi maalesef ekonomi, çünkü siftah bile yapamadan kepenk kapatan esnafımızın sayısı hayli fazla böyle olunca ekonomik krizi konuşuyoruz, dertlerini dinliyor, belediye olarak yapılabilecekleri istişare ediyoruz.” dedi…

Maalesef iktidardakiler özelleştirmeden gelen paralar ve dışarıdan borç hanemize yazılan paralarla üretime dönük yatırımlar yapmadı. Yapmadığı gibi paraları betona gömdüler. Hem genel hem de yerel yönetimlerde 3 liralik işi 13 liraya yaptılar, gereksiz ve/veya önceliksiz harcamalar ile israf ettiler. Taksitleri gelen borçları borçla kapattılar. Borca dayalı ekonomi anlayışı sonucu dışardan gelen borç para akışı kesilince, likidite darlığına gittikleri için faizleri yükseltmek zorunda kaldılar ve film kopmuş oldu.

 Şu anda seçim dönemindeyiz dışarının yol haritası olan (bize karşı) faiz yükseltmekte ve likiditede daralmada yavaş davrandıklarını görmekteyiz. Üretmeden böyle bir gidişatın gidişat olmayacağı apaçık ortada iken yanlışlarında bir pojenin uygulaması olarak ısrar ettiler. Kendi üretimimizi yaparak sıkıntıları atlatmak yerine hep dışarıdan ithalatı tercih ettiler..

Bütün bu yanlışları biz Saadet Partisi olarak görevimiz bilip bunun böyle gitmeyeceğini ifade ettiğimiz zaman hainlikle, şununla, bununla suçladılar. Malum bu konularda söylenecek ve anlatılacaklar uzatılabilir… Önemli olan neler yapmamız gerektiği ve kurtuluş reçetesidir… Kurtuluş reçetesi kısacası Üretim ekonomisine geçmektir. Bu, AKP ile bu zamana kadar olsaydı olurdu. Onun ortağı, en büyük destekçisi MHP ve Bahçeli ile olsa olurdu. Maalesef yürümüyor. Muhalefete baktığımızda geçmişinde çözüm olacak reçete göremiyoruz.. Saadet Partisi kendi gücümüzle Milli kalkınmayı ve üretimi önceleyen tek zihniyete sahip partidir. Onun için Çare Saadet Partisi’dir diyerek belediye seçimini fırsat bilerek yanlışlara dur demeliyiz.” ifadesinde bulundu.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Esnaf Ziyar

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Esnaf Ziyar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber