Saadet Partisi  Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Esnaflara Ziyaret

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Esnaflara Ziyaret

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin Karaman esnaflarını ziyaret ederek dertlerini dinledi.

Son zamanlarda belediyelerden kaynaklanan bir takım rahatsızlıkların meydana geldiğini dile getiren esnaf, Başkan Adayı Şahin'e dert yakınarak ve sorunlarının çözülmesini istedi.

Karaman Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, ben yaptım oldu mantığının Karaman’a ve hemşerilerimize zarar verdiğini belirterek. “Bizim dönemimizde her mesele muhatabı ile istişare edilerek çözüme kavuşturulacaktır. Esnafımızın sorunlarını da istişare ile çözeceğiz.” dedi.

Şaban Şahin, seçime 1.389 seçim bölgesinin tamamında tek başına seçime giren tek parti olduklarını belirtti.

Saadet Partisi'nin belediye başkan adaylarının dünyevi menfaat kaygısının olmadığını söyleyen Şahin;

"Biz yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. Durum belli, çözüm belli. Bunları yaparken şeffaf olacağız. Bize emanet edilen bütün belediye malına, mülküne ve nakdine yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. İsraf da etmeyeceğiz. Başlıca sorunlarımızın biri olan Belediyenin halkla ilişkiler problemidir. Her zaman halkımızla iç içe olacağız, sorunları beraber çözeceğiz. Belediyenin halkımızın derdine derman olması gerekiyor. Allah’ın izniyle sorunları biliyoruz çözümünü de biliyoruz. Partizanlık yapmayacağız işi her zaman ehline vereceğiz." şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Esnaflara Z

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin'den Esnaflara Z

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber