Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin:İçiniz Rahat Olsun

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin:İçiniz Rahat Olsun

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, Cumartesi Pazarını ziyaret etti.

Pazar alış-verişi için gelen vatandaşlar Şaban Şahin’e “Sizi görünce gönlümüz huzur buluyor, yüzümüz gülüyor, kazanacağınıza inanıyoruz, Karamanın ve Karamanlının umudusunuz.” diyerek desteklerini belirtti. Şaban Şahin vatandaşlara “Yandaşa değil vatandaşa, ranta değil Karaman’a çalışacağız. Belediyenin kaynakları sizin paranızdır. Sizin paranızı israf etmeden en etkin şekilde sadece sizin için kullanacağız. İçiniz rahat olsun.” diyerek destekleri için vatandaşlara teşekkür etti.

Pazarda Esnaf ile de dertleşen Şaban Şahin’e, pazarcı esnafı, ekonomideki olumsuz gidişata dikkat çekti. Pazarcı esnafı “Vatandaş fiyatların yüksekliğinden şikâyetçi bu durumdan bizde şikâyetçiyiz. Tarıma gerçek anlamda destek verilmiyor, destek adı altında üretici borçlandırılıyor. Tarım politikaları ve son ekonomik kriz üreticinin maliyetlerini çok arttırdı. Bu maliyetleri düşürmeye gayret etmeleri gerekirken pazarcı esnafa terörist yakıştırması yaptılar ve tanzim satış noktalarında zararına satış yaparak suçu pazarcı esnafına yüklüyorlar. Vatandaşlara hedef gösterildik.” dedi.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkanı Şahin, “Yıllardır Cumartesi Pazarında alış-veriş yaparım buradaki birçok pazarcı esnafla tanışıyoruz. Böyle bir gidişatın gidişat olmadığını görüyoruz. Sıkıntılardan kurtulmanın çaresi yerli ve milli olmanın yanı sıra üretmekten geçiyor.” dedi.

Şaban Şahin, ağaç fidanları satan bir esnafa, belediyenin, ihtiyacı olan ağaç fidanı olsun, park bahçelerdeki çiçekler olsun kendilerinden alış-veriş yapıp yapmadıklarını sordu.

Esnafın, “Bizden almıyorlar, dışarıdan getirtiyorlar” demesi üzerine Şaban Şahin “Peki sizden talep edilse, bu talebi karşılayabilir misiniz?” demesi üzerine esnaf “Şimdiye kadar herhangi bir talep olmadı ancak talep olursa ekip diker ihtiyacı karşılarız” dedi. Şaban Şahin, biz sizden talep edeceğiz diyerek “Belediye park bahçenin ihtiyacı olan ağaç fidanlarını ve çiçeklerini üretebileceğinize inanıyoruz. Şimdiye kadar talep edilmemiş olabilir ama biz talep edeceğiz. Karaman’ın parasını mümkün olduğunca Karaman’da tutacağız. Belediyenin ihtiyaçlarını Karaman’daki üreticilerden, esnaflardan tedarik etmek için azami hassasiyet göstereceğiz. Ekonomik sıkıntılar malum hane ekonomisine katkı sağlamak amacıyla, hanımlarımıza gerekli imkanları sağlayacak çiçekleri ve bahçe bitkilerini evlerinde ürettirip onlardan da satın alacağız.” diyerek üretim ve istihdam dostu bir belediyecilik anlayışında olacaklarını ifade etti.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin:İçiniz Rahat Ol

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin:İçiniz Rahat Ol

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber