Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz, Kurban Bayramı  Mesajı

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz, Kurban Bayramı Mesajı

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz, Kurban Bayramı vesilesiyle bir tebrik mesajı yayımladı.

Koz Mesajında; “Bu bayram Müslümanları birbirinden uzaklaştıran haset, kibir, hırs gibi kötülüklerin kurban edildiği, yerine sevgi, tevazu, kanaat gibi güzel hasletlerin canlandığı bir bayram olsun.” İfadelerine yer veren Başkan Yasim Koz’un mesajı şöyle:

“Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Birçok güzellik ve hikmetler barındıran bir Kurban Bayramına daha erişmiş bulunuyoruz. Belki salgın nedeniyle Hac görevlerinin ifa edilemediği biraz da buruk bir bayramı idrak edeceğiz. Ancak milyonlarca Müslümanın birbirini gözeteceği ve kardeşliğimizin sınırlar ötesine taşacağı bir bayram olması bile gönüllerimize sürûr vermektedir.

Bu bayram Müslümanları birbirinden uzaklaştıran haset, kibir, hırs gibi kötülüklerin kurban edildiği, yerine sevgi, tevazu, kanaat gibi güzel hasletlerin canlandığı bir bayram olsun.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Karamanlı hemşerilerimizin, tüm ülkemizin ve İslâm âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor hepimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.”
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber