Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatında Genişletilmiş İl Divanı

Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatında Genişletilmiş İl Divanı

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Karaman’a Geliyor.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Saadet Partisi Karaman il Teşkilatının düzenleyeceği  Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na konuşmacı olarak katılacak.

Konuya ilişkin Yasim Koz tarafından yapılan açıklamada;

"Saadet Partisi İl ve İlçe yönetim toplantılarının bütün illerde düzenli olarak yapılması çok yerleşmiş bir teamüldür. Türkiye genelinde tüm il ve ilçe teşkilatları seçim dönemi olsun veya olmasın fark etmeksizin Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıda  dâhil olmak üzere haftada bir düzenli olarak toplanır.

Güncel siyasi konuları müzakere eder ve faaliyetlerini planlar , denetimini sağlar. Ayrıca Saadet Partisi olarak her ay il ve ilçe divan toplantıları Kadın Kolları ve Gençlik Kollarınında katılımıyla düzenli olarak yapmaktayız. Bazı il divan toplantılarımızı ise üyelerimize ve dışa açık olarak “Genişletilmiş İl Divan Toplantısı” olarak yapmaktayız. Bu ay yapacağımız il divan toplantımızı 25 Haziran 2022 Cumartesi akşamı saat 21:00’da belediye iş hanı Teras kattaki yeni il binamızda Saadet Partisi Konya Milletvekilimiz Sn. Abdülkadir Karaduman beyin katılımlarıyla gerçekleştireceğiz.

Milletvekilimiz güncel siyasi konulara, meclisteki çalışmalarına ilişkin katılımcılara bilgi verecektir.

Sn. Milletvekilimiz aynı zamanda Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı olduğu için Gençlik Kollarının çalışmaları hakkında bizleri bilgilendirecektir. Bizlerde Karaman teşkilatı olarak yürüttüğümüz teşkilat çalışmaları ve faaliyetlerimiz hakkında , Karaman’ımızın ve yöremizin sorunları hakkında Sn. Milletvekilimize bilgi paylaşımı yapacağız.

Tüm halkımızı ve gönüldaşlarımızı Genişletilmiş İl Divan Toplantımıza bekliyoruz." denildi.

sp-il-bina.jpeg

il-divan.jpeg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber