Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adaylarından Bayram Mesajı

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adaylarından Bayram Mesajı

Ramazan bayramı dolayısıyla Saadet Partisi Karaman Milletvekili adayları mesaj yayınladılar.

Saadet Partisi Milletvekili adayı Orhan Soydan bir mesaj yayınlayarak Ramazan bayramını kutladı.

Sevgi, merhamet, dayanışma gibi duyguların yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. Ramazan ayında kazandığımız güzel hasletlerin Ramazan Bayramı boyunca ve sonrasında da devam etmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bizler Saadet Partisi olarak herkesin emeğinin karşılığını aldığı adil bir dünya için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, milletimizin öncülüğünde yeni ve adil bir dünyayı kurmayı, yeryüzünde adalet ve merhameti hakim kılmayı nasip eylesin. Tüm Karamanlı hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

Saadet Partisi Milletvekili adayı Melekhan Kavas Ramazan bayramını tebrik etti.

Melekhan Kavas’ın yayınladığı mesaj şu şekilde; “Seçim çalışmaları dolayısıyla Ramazan ayında halkımızla iç içe olma fırsatı bulduk. Bizi güler yüzle karşılayıp dinleyen tüm Karaman halkına teşekkür ediyor Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı, kadının hak ettiği saygınlığı bulduğu ve Asr-ı Saadet’teki gibi baştacı edildiği bir Türkiye ve dünyanın kurulmasına vesile olsun.”

Saadet Partisi Milletvekili adayı Ali Çiftçi Ramazan bayramını kutladı.

Ali Çiftçi’nin kutlama mesajı şöyle; “Ramazan ayı bizi biz yapan değerleri hatırlatarak geldi ve geçti. Bizleri bayrama eriştiren Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Bu bayramın Karaman’ımıza, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı, herkesin insanca yaşadığı, kimsenin ötekileştirilmediği bir dünyanın, İslâm Birliği’nin kurulmasına vesile olsun, tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun.”

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber