Saadet Partisi Karaman'da Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi Karaman'da Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatından 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri hakkında açıklama yapıldı.

Saadet Partisi Karaman Teşkilatından yapılan açıklamada;

"Saadet Partisi Karaman Teşkilatı olarak, resmî gazetede yayınlanan seçim takvimine paralel bir şekilde, hızla seçim sürecini işletmeye başladık. Saadet Partisi Karaman Teşkilatları olarak bu çerçevede 14 Mart 2023 Salı akşamı saat 20.30'da toplanarak seçim çalışmalarına start verdik. 
Toplantıya; Saadet Partisi GİK Üyesi ve Karaman il Sorumlusu Şaban Şahin, İl Başkanı Yasim Koz, il ve İlçe Yönetim Kurulları, İl Gençlik Kolları ile Kadın Kollarının il, Merkez ilçe, İl Kadın Gençlik Yönetimleri de katıldı. Seçim süreci ile ilgili, Milletvekili aday adaylıkları ile ilgili değerlendirmeler ve istişareler yapıldı. 

Toplantıda İl Başkanımız Yasim Koz Bey; Millet İttifakı’nda neden Saadet Partisi'nin yer alması gerektiği hususunda açıklamalar yaptı. Karaman Teşkilatları olarak Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun yanında güçlü bir destekle yer aldıkları için katılımcılara teşekkür etti. İl Başkanımız İl binamıza yapılan çirkin saldırı ile de katılımcı arkadaşlarımıza detaylı bilgi verdi. Adli sürecin başlatıldığını ve takipçisi olacaklarını, sükunetle bu seçim sürecini yürüteceklerini ifade etti.  Şaban Şahin Bey ise seçim sürecinde sinirlerimizin çelik gibi olması gerektiği hususunu ifade etti. ‘’Çünkü iktidar gün geçerek toplumsal desteğini kaybediyor, kaybettikçe de saldırganlaşıyor’’ ifadesini kullandı.

Toplantıda il seçim karargâhı oluşturuldu. Saadet Partisi Seçim Karargâh Başkanlığını bu seçimlerde Ekonomik ve Sosyal İşler Başkanımız Hüseyin Çoban Bey yürütecek. 

Partimiz fikriyatını benimsemiş ve/veya partimize sempati ile bakan tüm hemşerilerimize Saadet Partisi olarak milletvekili aday adaylığı konusunda kapımızın açık olduğunu ilan ediyoruz. Biz seçimleri bir karalama kampanyasından öte en ehil insanımızın Milletvekili olarak seçilebilmesi için, Karaman’ımızın hakkıyla Meclis’te temsil edilebilmesi için demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak görüyoruz.

Aşağıda Saadet Partimizin seçim sürecini ve Milletvekilliği başvuru koşullarını içeren şemayı tüm hemşerilerimizin ilgisine sunuyoruz. 

14 Mayıs 2023 seçimlerinin asrın deprem felaketini yaşamış ve bu depremde birlik beraberlik ve kardeşliğin tüm dünyaya en güzel dayanışma örneğini göstermiş necip bir millet olarak, depremzede kardeşlerimizi asla üzmeyecek, bize yakışır bir vakar ve olgunluk içinde, huzur, sükûnet ve esenlik içerisinde geçmesini yürekten temenni ediyoruz. Milletimiz ve devletimiz için en hayırlı neticenin gerçekleşmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz. 1444 Hicri Ramazan-ı Şerife bir haftadan az bir zaman kaldı, Saadet Partisi Karaman Teşkilatları olarak tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyor, hayrının bereketinin hepimizin üzerine olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz." denildi.

whatsapp-image-2023-03-15-at-12-00-09.jpegwhatsapp-image-2023-03-15-at-12-00-34.jpegwhatsapp-image-2023-03-15-at-11-59-17.jpeg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber