Saadet Partisi Merkez İlçe Kongresi Yapılacak

Saadet Partisi Merkez İlçe Kongresi Yapılacak

Merkez İlçe Başkanı'nı seçecek Saadet Partisi'nde mevcut Başkan Bayram Zorlu’nun başkanlığında tek liste bekleniyor. Güven tazelemesi beklenen Başkan Zorlu, tüm Karamanlıları kongrelerine katılmaya davet ediyor.

Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanlığı, 22 Ekim 2017’de düzenlenecek kongre ile seçime gidiyor.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç beyin katılımlarıyla gerçekleştirilecek kongrede oy verme işlemi tamamlandıktan sonra başkan belli olacak.

Kongreleri hakkında bilgi veren Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Bayram Zorlu, kongreleri için her türlü işlemi ve hazırlığı tamamladıklarını, yapılacak kongrenin memleket ve partileri için hayırlara vesile olmasını diledi.

Tüm vatandaşları kongrelerine davet eden Bayram Zorlu; "Böyle gelmiş böyle gitmez, bu düzen değişecek. Ahlak ve maneviyatı öncelemeden, ağır sanayi, yüksek teknoloji kurmadan, toprakla uğraşana, emekle çalışana tatminkâr ücret ödemeden, herkesi doğduğu yerde iş, aş, eş sahibi yapmadan, memura, işçiye, emekliye hak ettiği ücreti vermeden, hak ve adaleti üstün tutmadan, barış, huzur ve kalkınma olmaz. Geçmişte biz bunları yaptık yine yaparız. Bu fikirleri temsil eden milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partimizin Karaman Merkez İlçe Kongresi'ne tüm hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi.

Saadet Partisi'nin ve milli görüşün Türkiye'nin teminatı olduğunu dile getiren Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Zorlu, parti olarak aynı düsturla, Hakk’ı Hakim kılmak için faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber