Sağlık Çalışanlarından Kayserispor'un "Vefa Paketi" Kampanyasına Destek

Sağlık Çalışanlarından Kayserispor'un "Vefa Paketi" Kampanyasına Destek

Kayseri'de sağlık çalışanları, Hes Kablo Kayserispor tarafından kulübe maddi destek sağlamak için başlatılan "Vefa Paketi" kampanyasına destek verdi.

Kayseri Şehir Hastanesinde görevli sağlık çalışanları, aralarında topladıkları parayla HES Kablo Kayserispor yöneticisi ve aynı zamanda Kayseri Şehir Hastanesi doktoru Mehmet Baykan'dan Vefa Paketi satın aldı.

Kayserispor Kulübü Başkan Danışmanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, salgın sürecinde halk sağlığı için canla başla çalışan sağlık çalışanlarının Kayserispor'u da unutmamasının kendilerini duygulandırdığını söyledi.

Kampanyaya her çevreden destek geldiğini aktaran Tokgöz, "Sağlık çalışanlarımızın bu davranışı, son süreçteki desteklerin en anlamlılarından biri. Bir yandan pandemi ile mücadele ediyorlar bir yandan da Kayserispor için kaygılanıyorlar. Hepsine çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber