Sağlık - Sen'den Karaman Valiliği'ne Ziyaret

Sağlık - Sen'den Karaman Valiliği'ne Ziyaret

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Sağlık - Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve beraberindeki heyet Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'ı Ziyaret Etti

17 Kasım 2020 Salı günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette kabullerinden dolayı Vali Mehmet Alpaslan Işık’a teşekkür eden Sağlık - Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, sendikanın ülke genelinde yürüttüğü faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette, ülkemizin sağlık sistemi ve yaşanan koronavirüs salgını hakkında konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Işık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Sağlık - Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Vali Mehmet Alpaslan Işık’a günün anısına bir plaket takdim etti.

dsc_7569.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber