Sağlık Yöneticilerinden Karaman Valisine Ziyaret

Sağlık Yöneticilerinden Karaman Valisine Ziyaret

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Karaman Valiliğine ziyaret gerçekleştirildi.

14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ve beraberindeki heyet Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’a ziyarette bulundular.
 
15 Mart 2021 Pazartesi günü Karaman Valiliğinde gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürü Kurşun, çalışmalarından dolayı Vali Işık’a teşekkür ederek il genelinde covid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen uygulama ve çalışmalar hakkında bilgiler sundu.
 
Konuklarıyla 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikler hakkında bir süre sohbet eden Vali Mehmet Alpaslan Işık, “covid-19 koronavirüs salgınının yayılımının önlenmesindeki özverili çalışmaları ve fedakârlıklarıyla bu mücadelenin en ön saflarında yer alan sağlık çalışanlarımızın bu özel ve anlamlı günlerini tebrik ediyor, yaşanan pandemi sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

vlks3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber