Sağlıkta Kalitemiz Devam Ediyor

Sağlıkta Kalitemiz Devam Ediyor

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin, son günlerde bazı kesimlerin algı operasyonuyla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, Bunlar gerçeği yansıtmayan dedikodudan ibaret şeyler. Hizmette kalitemiz devam ediyor.

Engin Şahin, yazılı bir açıklama yaparak, hastane hakkında son dönemde ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Son zamanlarda haklarında çıkarılan bazı dedikoduların gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Şahin, Özel Mersin Ortadoğu Hastanesinde hizmet kalitesinin her geçen gün arttığını kaydetti.

Şahin, "Hastanemiz, 50 hekim ve 220 yataklı kurumsal kimliği ile "A Grubu" bir hastane olarak, uluslararası düzeyde de örnek gösterilen bir sağlık kuruluşu olmaya devam ediyor.

300 çalışanımızla Mersinlilere hizmet ediyoruz. Son zamanlarda yine bazı kesimlerin algı operasyonu ile karşı karşıya kalıyoruz.

Bunlar gerçeği yansıtmayan dedikodudan ibaret şeyler. Kimin ne dediğinden daha önemlisi bizim çalışma azmimizdir.

Biz ekip arkadaşlarımızla beraber 10 yıldır her geçen gün gelişerek daha iyiye gidiyoruz.

Hedeflerimiz var

Hastane olarak hedeflerimiz var diyen Şahin, özellikle sağlık turizmi açısından çok iyi yatırımlar yaptıklarının altını çizdi.

Şahin, "Bölgede faaliyet gösteren özel hastanelerin de kalitelerinin artması gerekiyor. Biz, bir yandan içinde bulunduğumuz durumu düzeltirken, diğer yandan da bu konuyla ilgili görüşmelerimizi sürdürüyoruz.

Sağlık turizminin kentte daha iyi olması, bunu sağlayan unsurların daha da geniş bakış açısından geçecektir.

Sağlıkta Kalitemiz Devam Ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber