Sahte İçkiyle Zehirleyemeden Jandarma Yakaladı

Sahte İçkiyle Zehirleyemeden Jandarma Yakaladı

Aksaray'da sahte içki üretimine yönelik bir ikamete operasyon düzenleyen jandarma, 82 litre sahte içki ele geçirdi.

Aksaray'da sahte içki üretimine yönelik bir ikamete operasyon düzenleyen jandarma, 82 litre sahte içki ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, bir şahsın sahte içki ürettiği bilgisini alan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçti. İstihbari çalışmalarda elde edilen İ.İ. isimli şahsın ikametini teknik ve fiziksel takibe alan jandarma KOM ekipleri 2 gün yapılan takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. Şüphelinin ikametine yönelik gerçekleştirilen operasyonda İ.İ. yakalanarak gözaltına alınırken, ev ve aracında yapılan aramalarda bidonlara gizlenmiş 82 litre çeşitli sahte içki ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheli İ.İ. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber