Sakarya Eski Valisi Hüseyin Avni Coş ve Şehit Babası Asım Safitürk’ten Ziyaret

Sakarya Eski Valisi Hüseyin Avni Coş ve Şehit Babası Asım Safitürk’ten Ziyaret

Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş, Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, Sakarya eski Emniyet Müdürü Osman Babadağ, Karaman Valisi Fahri Meral'i Ziyaret Ettiler.

Karaman Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Fen Lisesi tarafından düzenlenen ve Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan “15 Temmuz’da neler yaşandı” konulu konferansa katılmak üzere Karaman'a gelen Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş, Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, Sakarya eski Emniyet Müdürü Osman Babadağ ve beraberindeki heyet ile birlikte konferans öncesinde Vali Fahri Meral’i makamında ziyaret etti.
 
20 Şubat 2019 Çarşamba günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş, konuşmacı olarak katılacağı ve 15 Temmuz sürecinde yaşananların konu edileceği konferans hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi. Karaman’ı daha önce ziyaret ettiğini belirten Coş, 15 Temmuz sürecinde yaşananların ve ülkemiz üzerinde bıraktığı etkilerin ele alınacağı konferans vesilesi ile Karaman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’te gerçekleşen kabulden dolayı Vali Meral’e teşekkür etti.
 
Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş ve şehit babası Asım Safitürk ile beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Karaman Valisi Fahri Meral, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’e Allah’tan rahmet diledi.

Sakarya Eski Valisi Hüseyin Avni Coş ve Şehit Babası Asım Safitürk’ten Z

Sakarya Eski Valisi Hüseyin Avni Coş ve Şehit Babası Asım Safitürk’ten Z

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber