Sakın Geç Kalma Erken Gel!

Sakın Geç Kalma Erken Gel!

1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında, 06.04.2021 tarihinde 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde fotoğraf sergisi açılmıştır.

1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında, 06.04.2021 tarihinde 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde fotoğraf sergisi açılmıştır. ASM’den hizmet almaya gelen halkımıza KETEM’ de ve Aile Sağlığı Merkezlerinde yapılan kanser taramaları hakkında bilgi verilmiş ve broşür dağıtılmıştır.

07.04.2021 tarihinde kanser haftası etkinlikleri kapsamında, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaret edilmiştir. Kanser teşhis ve tedavisin de aktif görev alan hekimlerimize, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Mehmet Serdar Şencan’ın katılımları ile  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnanç İkbal Çolakoğlu tarafından, Prof. Dr. Ahmet Aslan, Uz. Dr. Yıldıray KURUÇAY, Uz. Dr. Mehmethan Cihan ve Uz. Dr. Erhan Aslaner’e KETEM logolu kupalar hediye edilmiştir. Birinci basamak sağlık hizmetleri kapsamındaki kanser taramalarının, hastane aşamasındaki hizmetlerinden dolayı teşekkür edilmiş, başarılarının devam etmesi temenni edilmiştir.

Hayatınız bizim için değerlidir. 30-70 yaş arası bütün vatandaşlarımızı kanser taramaları için KETEM’e ve Aile Sağlığı Merkezlerine bekliyoruz…

 

Taramalarınızı ihmal etmeyin, sağlıklı kalın.
 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber