Şanlıurfa’ya Giden Aile Karaman’da Kaza Yaptı

Şanlıurfa’ya Giden Aile Karaman’da Kaza Yaptı

Tatilden dönen ailenin aracı Karaman - Mut yolunda şarampole uçtu.

Bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında araçta bulunan 4 kişilik Yavuz ailesi ölümden döndü.

Tatilden dönüp Şanlıurfa’ya gittikleri öğrenilen ailenin aracı Karaman - Mut yolunun 11. kilometresinde tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Kazada yaklaşık 1.5 ay önce aldıkları öğrenilen araba kullanılamaz hale gelirken araçta bulunan yaralılar sürücü Eyüp Sabri Yavuz, eşi Elif Yavuz (29) ve çocukları Zeynep Ada (1) ve Ahmet Yavuz (3) Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından durumlarının ağır olmadığı öğrenildi.

Kaza yerinde trafik ekiplerinin yaptığı ölçüm sonrası Jandarma ekipleri aracı otoparka gönderirken yolculara ait eşyaları güvenli bir yere kaldırdı.

urfakaza.png

Kaza Bir Ailenin Sonu Olabilirdi…

Kaza yerinde kazazede ailenin yakınlarına ulaşılmaya çalışılırken bulunan bir ekspertiz raporundan sürücünün aracı yaklaşık 1.5 ay önce satın aldığı öğrenildi.

Kaza yerinde alınan görüntülerde sürücü ve yolcunun emniyet kemerlerinin takılı vaziyette olması muhtemelen kaza anında vücutlarında takılmayıp arkadan takıldığı ihtimalini güçlendiriyor.

Kazada araç Seyithasan köyü kavşağını geçtikten sonra, kontrolden çıkarak şarampole doğru gitmiş ve yaklaşık 70 metre sonra ön kısmı üzerine takla atarak durabilmiş.

Kazayla ilgili tahkikat devam ederken aile fertlerinin Karaman Devlet Hastanesinde tedavileri devam ediyor.

Şanlıurfa’ya Giden Aile Karaman’da Kaza Yaptı

Şanlıurfa’ya Giden Aile Karaman’da Kaza Yaptı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber