Saray Ailesinden Karaman’da Mevlid Programı

Saray Ailesinden Karaman’da Mevlid Programı

Karaman ve Türkiye’nin önemli sanayici ailelerinden olan Saray Holding’in sahipleri tarafından geçmişleri için mevlid programı icra edildi.

Özdağ ailesinin değerli büyüklerinden rahmetli babaları hayırsever insan Durhasan’ ın Kamil Özdağ, vefatının 48.yıl dönümünde ve Saray Holding’in kurucularından olan rahmetli ağabeyleri Hacı Adnan Özdağ’ın vefatının 23.yıl dönümünde, Tüm vatan Şehitlerimiz ve de 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizin ve Saray Çalışanlarının ebediyete intikal etmiş olanlarının ruhlarını yad etmek amacıyla 14 Aralık 2018 günü Cuma Namazı öncesi Aktekke Camii, Dikbasan Camii, Araboğlu Camii ve Yunus emre Camii’nde Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif Merasimi icra edildi.

Yapılan programların ve okunan hatimlerin duası Karaman İl Müftüsü Muhammed Lütfi Ketenci tarafından Cuma namazı öncesi yapılan vaazın ardından yapıldı.

Cuma namazı sonrası ise cemaate etli pilav ikramı yapıldı.
 

Saray Ailesinden Karaman’da Mevlid Programı

Saray Ailesinden Karaman’da Mevlid Programı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber