Saray Holding’den Mevlid Programı

Saray Holding’den Mevlid Programı

Cuma namazı öncesi Mevlid Programı icra edildi

Karaman ve Türkiye’nin önemli sanayici ailelerinden olan Saray Holding’in sahipleri tarafından geçmişleri için mevlid programı icra edildi.

Özdağ ailesinin değerli büyüklerinden rahmetli babaları hayırsever insan Durhasan’ ın Kamil ÖZDAĞ, vefatının 48.yıl dönümünde ve Saray Holding’in kurucularından olan rahmetli ağabeyleri Hacı Adnan Özdağ’ın vefatının 22.yıl dönümünde , holding yöneticilerinden Adnan Akgül ve Mustafa Altay ve vatan savunmasında şehit olmuş şehitlerimiz ve de 15 Temmuz Şehitlerimizin ve Saray Çalışanlarının ebediyete intikal etmiş olanların ruhları yâd edildi.

basliksiz-1-168.jpg

15 Aralık 2017 günü Cuma Namazı öncesi Aktekke Camii, Dikbasan Camii,İmam-ı Azam Camii ve Yunus Emre Camii’nde Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif Merasimi icra edildi.

Cuma namazı sonrası ise cemaate etli pilav ikramı yapıldı.

Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ, Karaman Valisi Fahri Meral ve il emniyet müdürü ile birlikte Aktekke Camii’nde icra edilen programa katıldı.

Saray Holding Mevlid Programı

Saray Holding Mevlid Programı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber